Logo

WELKOM 2021

Hoi allemaal en welkom in 2021, je leest dit hoogst waarschijnlijk omdat je mijn blog bijhoud. Ik schrijf al een poosje en merk dat veel mensen mijn verhalen bijzonder vinden, soms zijn ze dat ook. Vandaag is het de eerste maandag van het nieuwe jaar. De maandagen worden mijn nieuwe blogdagen, dat betekent dat nu iedere maandag een blog zal verschijnen over de meest uiteenlopende mensen waar ik voor heb mogen zorgen. Of de meest uiteenlopende onderwerpen die ik tegen ben gekomen.

Beste wensen

Ik wil jullie in ieder geval de beste wensen geven voor het aankomend jaar, het was er nogal één vind je niet? Ik hoop dat je veel gezondheid, moed, kracht en andere mooie dingen mag beleven in het aankomend jaar.

Nieuwe uitdagingen!

Wat zou je dit jaar anders doen? Wat is je grootste wens voor het volgende jaar? Die van mij is de HBO verpleegkundige opleiding gaan volgen. Afgelopen jaar heeft me wel bewezen dat ik meer in mijn mars heb dan alleen het werk dat ik tot nu toe deed. Begrijp me niet verkeerd, maar ik wil naast mijn werk in de jong palliatief en terminale begeleiding en verpleging toch graag weer het ziekenhuis in. Ik wil graag weer wat nieuws leren en ontdekken.

Ik hoop dat je geniet

Nu 2020 voorbij is en 2021 zich heeft aangediend heb ik maar een echte wens. Dat ik iedereen in 2021 weer in de armen mag sluiten, jullie mag verwelkomen in mijn wereld van de zorg. Wees in 2021 een beetje lief voor elkaar en dan komen we er wel het zal geen vliegende start zijn maar we kunnen dit met elkaar.

Broeder Sjuul
Broeder Sjuul

Ik ben Julian Hooikaas, 23 jaar oud en werkzaam in de zorg. Ik schrijf de leuke, maar ook de minder leuke gebeurtenissen in mijn vak op. Je leest ze hier voor mij is het een uitlaatklep en mijn steun en toeverlaat af en toe.

Broeder Sjuul
Broeder Sjuul

Ik ben Julian Hooikaas, 23 jaar oud en werkzaam in de zorg. Ik schrijf de leuke, maar ook de minder leuke gebeurtenissen in mijn vak op. Je leest ze hier voor mij is het een uitlaatklep en mijn steun en toeverlaat af en toe.


Broeder Sjuul

Broeder Sjuul

Ik ben Julian Hooikaas, 23 jaar oud en werkzaam in de zorg. Ik schrijf de leuke, maar ook de minder leuke gebeurtenissen in mijn vak op. Je leest ze hier voor mij is het een uitlaatklep en mijn steun en toeverlaat af en toe.

Over Mij
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
Pinterest
WhatsApp